mera mat
Kräftgratinerad fisk
Ingredienser
4 portioner
500 g | fiskfilé, t ex hoki eller annan vit fisk |
1 tsk | salt |
100 g | kräftstjärtar, kokta och skalade |
1 msk | krondill, hackad |
2,5 dl | kelda tomat- och paprikasås |
1 dl | ost, riven och lagrad |
Tillbehör:kokt potatis eller ris |
Gör så här
1. Sätt ugnen på 225°. Salta fiskfiléerna och vik dem dubbla om de är tunna.
2. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Strö över kräftstjärtar och hackad krondill.
3. Häll över såsen och strö över osten.
4. Stek fisken i mitten av ugnen ca 20 minuter. Garnera eventuellt med dill.
Kommentarer
Postat av: Mobina
MUMSMUMS! ;D
Postat av: Carro
mm ser underbart gott ut, de där måste ja ta och testa någon dag. Verkar inte heller så jättesvår lagat. Tack för tipset och ha en bra dag.
Trackback