mera mat



Kräftgratinerad fisk

Ingredienser

4 portioner
500 g fiskfilé, t ex hoki eller annan vit fisk
1 tsk salt
100 g kräftstjärtar, kokta och skalade
1 msk krondill, hackad
2,5 dl kelda tomat- och paprikasås
1 dl ost, riven och lagrad

Tillbehör:

kokt potatis eller ris

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225°. Salta fiskfiléerna och vik dem dubbla om de är tunna.
2. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Strö över kräftstjärtar och hackad krondill.
3. Häll över såsen och strö över osten.
4. Stek fisken i mitten av ugnen ca 20 minuter. Garnera eventuellt med dill.


Kommentarer
Postat av: Mobina

MUMSMUMS! ;D

2008-08-03 @ 10:15:30
URL: http://mobina.blogg.se/
Postat av: Carro

mm ser underbart gott ut, de där måste ja ta och testa någon dag. Verkar inte heller så jättesvår lagat. Tack för tipset och ha en bra dag.

2008-08-03 @ 10:31:15
URL: http://carrobarrometer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0