Recept Limekyckling

Ingredienser
4 port
4 kycklingfiléer, ca 500 gsmör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1/2 lime
1 dl vatten
2 dl Arla Köket crème fraiche
1/2 hönsbuljongtärning
1 tsk soja
1 msk honung
persilja
Gör så här
Stek kycklingfiléerna i smör i en stekpanna, ca 5 min per sida. Salta och peppra under tiden. Tvätta limen noga i ljummet vatten. Skala den med potatisskalare utan att få med det vita. Skär skalen i tunna strimlor. Dela limen och pressa ur saften. Lägg över kycklingfiléerna i en traktörpanna. Häll över saft och skal från limen. Vispa ihop vatten, crème fraiche, smulad buljongtärning, soja och honung. Häll blandningen i pannan. Låt koka under lock på svag värme några minuter. Strö över persilja. Servera med pasta eller ris, lättkokta grönsaker och bröd.
Mmmm, lät gott, måste jag prova någon gång :-) Fast i en vecka nu ska jag inte laga någon mat så vi får hoppas att jag kommer ihåg det när barnen kommer tillbaka :-) Brukar laga så det räcker till veckan efter också då barnen är hemma, är tråkigt att laga mat bara till sig själv.
Ha det bra!
Kram